За Проекта

Създаването на borisovagradina.com е спонтанна идея, родена с много обич, привързаност, възхищение и почит към това уникално място в София.

Проектът има за цел да разкаже, популяризира и участва в историята на Борисовата градина, посредством споделянето на снимки от красивите кътчета на Борисовата градина на самия уебсайт и в Instagram галерия в реално време, чрез която потребителите могат да бъдат активни участници в проекта и да споделят своите снимки от Борисова градина чрез използването на

#borisovagradina

*За да се появят снимките ви в галерията “На живо в Instagram”, трябва да публикувате снимка в профила си в Instagram с #borisovagradina и профилът ви трябва да е публичен. Споделянето на снимки с #borisovagradina в Instagram e по желание на потребителя. 

borisovagradina.com си поставя за цел и да издири и разкаже малките истории, свързани с Борисовата градина през погледа на нейните посетители, онези, които обичат да прекарват свободното си време сред алеите ѝ, да дишат въздуха ѝ и в чиито сърца тупти нейният пулс.

Всеки, който има желание, може да се включи и като разкаже своята история в поредицата  “Борисовата градина за теб е…” и тя ще бъде публикувана на сайта. Участвайте и вие.

Проектът е некомерсиален и независим, не е свързан със Столична община, правителствени или неправителствени организации, но с удоволствие ще подкрепи добрите идеи и е отворен към позитивно партньорство и развитие.

Профили в социалните мрежи:

Facebook 

Instagram